dijous, 12 de gener del 2012

Programació infantil al Teatre Lliure de Barcelona

Publicat a http://cavallfort.cat

A "El Lliure dels Nens", teatre per a tota la família!

La millor programació per als infants!

1 - Buchettino . Societas Raffaello Sanzio. Sala d'assaig Montjuïc. Dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de gener, i 4, 5, 11 i 12 de febrer de 2012.

Després de fer un recorregut pel teatre, els espectadors accedeixen a una de les estances de la casa: un dormitori enorme amb cinquanta llits. Sota els seus llençols, s’ajauran per escoltar un conte que els narrarà una actriu. A mesura que vagi parlant, l’habitació es transformarà en una caixa de ressonància enorme dels esdeveniments narrats i els deixarà sentir-ne les inquietants petjades acústiques amplificades.



2 - Un bosc de cames . Cia. TAAAT - Cia. Farrés Brothers. Espai Lliure. Dies 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 i 31 de març i 1 d'abril de 2012.

Una nena es perd en una estació de tren on el tren fa tard: l’andana es va omplint, la gent es neguiteja, s’acumula als passadissos subterranis i ella només veu cames i més cames. Llargues, curtes, gruixudes, primes, peludes, pelades… No troba les del seu pare per enlloc, i justament avui que era el seu primer viatge en tren! Passarà uns moments de por, però per sort coneixerà unes quantes persones –especialment el cap d’estació– que l’ajudaran a retrobar-lo.

Un espectacle de tres actors, titelles i manipulació d’objectes. Els personatges juguen a perdre’s per un món fet a una escala tan gran que els permet expressar la inseguretat. Perduts entre les cames com per un bosc altíssim, van recuperant la seguretat a mesura que reconeixen en les característiques dels objectes alguns dels personatges clau dels contes infantils tradicionals per a aquesta edat.



3- Lava . Cia. Studio Orka. (Versió en català). Plaça Margarida Xirgu. Dies 21, 22, 28 i 29 d'abril i 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de maig de 2012.

En un petita carpa instal·lada a la plaça Margarida Xirgu, tres geòlegs treballen en la construcció d’un aparcament subterrani. A quinze metres sota terra se senten sorolls estranys i inexplicables, i per casualitat troben una maleta que és la casa d’alguna bestiola. Els geòlegs mostren la troballa als espectadors. Amb l’ajut d’una minicàmera, s’endinsen pel subsòl i hi descobreixen uns éssers diminuts. Els investiguen seguint les seves activitats a través de la càmera. Finalment, hauran de decidir què en fan: ajudar-los, avisar les autoritats o deixar-los viure en pau?

Una recerca arqueològica viva i en directe que demana la participació activa i la complicitat entre els espectadors i els actors.



Informació: 902 106 369.
Lloc: Teatre Lliure - plaça margarida xirgu, 1
Població: Barcelona - (Sants-Monjuïc)
Dates: Del 30/12/2011 fins el 27/05/2012
www: www.teatrelliure.com

Agenda [CAVALL FORT]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada