divendres, 27 d’abril del 2012

4a. Sessió IN-FORMATIVA: EL TEATRE PER A ESCOLARS A DEBAT



Associació Profesionals de Teatre per tots els públics

El teatre com a art o com a mitjà? Hem de fer espectacles pensant especialment en les escoles? Com funcionen les campanyes escolars? Estan en risc les campanyes escolars?

Sessions IN-FORMATIVES

El segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ de la TTP. Unes trobades amb diferents agents culturals on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.
A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).

LLOC I DATA
La sessió es realitzarà al TEATRE DE L'AURORA d'Igualada.
Data: dimarts 8 de maig de 2012 de 10 a 14 h.

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ
Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.

Més informació a: ttp@ttp.cat  -  Tlf. 649.567.851  - www.ttp.cat - FACEBOOK - TWITTER  Podeu seguir les sessions via Twitter a #ttpforma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada