dijous, 14 de juny del 2012

Convocatòria Concurs de Teatre Jove 'Clap' - Centre Cívic Sant Jordi/Ribera Baixa del Prat de Llobregat


Amb l'objectiu de donar suport a les arts escèniques, el Centre Cívic Sant Jordi ‒ Ribera Baixa, convoca la primera edició del concurs de teatre Clap, un certamen enfocat a companyies joves, els membres de les quals no superin els 22 anys. Clap vol ser un espai d'exhibició i difusió d'espectacles teatrals on els joves tenen el paper protagonista.

1- Poden presentar-s'hi totes les companyies de teatre amateur, semi-professional o professional que disposin d'espectacle, el repartiment del qual tingui, en la seva totalitat, edats compreses entre els 14 i els 22 anys, en el moment de realitzar la inscripció.

2- Les obres poden presentar-se amb llibertat temàtica, de gènere i forma. El muntatge podrà integrar altres arts escèniques, musicals o visuals (dansa, música...).

3- Les obres seleccionades es presentaran els caps de setmana de novembre i desembre de 2012.

4- Per inscriure's al concurs cal enviar degudament complimentada la fitxa d'inscripció que es pot descarregar des de www.ccriberabaixa.cat, així com el currículum de la companyia, el dossier de l'espectacle, la fitxa tècnica i el material fotogràfic (i audiovisual, en el cas que se'n disposi).

Bases de participació:

4.1- Les propostes s'hauran de fer arribar :
  • per correu electrònic a  esceniques@ccriberabaixa.cat
  • O per correu ordinari a:
    Marta Morillo
    Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa
    C/ Dolores Ibárruri, 45
    08020 El Prat de Llobregat (Barcelona)
5- La presentació de les propostes finalitzarà el 22 de juliol de 2012. No sʼacceptaran projectes que arribin després dʼaquesta data.

6- Dels projectes rebuts se'n farà una selecció. Tant les companyies escollides per participar-hi com les no seleccionades, seran degudament informades per correu electrònic abans del 31 de juliol de 2012.

7- Les obres hauran dʼestar degudament autoritzades per llurs autors o propietaris dels drets de representació. En cas contrari la responsabilitat correrà a càrrec del grup participant.

8- El Centre Cívic facilitarà el material tècnic propi i el deixarà a disposició de les companyies. Qualsevol material extra que es necessiti correrà a càrrec dels participants. Totes les companyies hauran de disposar del seu propi tècnic de llum i so.

9- A partir de la votació del públic i de la votació d'un jurat professional, ambdues amb un pes d'un 50%, es decidirà l'espectacle guanyador.

10- L'espectacle guanyador rebrà un premi de 500 euros.

11- Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l'organització.

12- La participació a Clap suposa la plena acceptació d'aquestes bases.




Annex: Per participar omple aquest formulari  (pdf 924.38KB)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada