dilluns, 18 de juny del 2012

L'Aula de Teatre de Martorell oferta un curs intensiu per a infants i joves durant l'estiu

L'Aula de Teatre de Martorell oferta un curs intensiu per a infants i joves durant l'estiu
Oferta 4 modalitats de tallers adreçat a alumnes d'entre 5 i 12 anys. Les inscripcions es poden fer al telèfon 93 775 54 81

L’Aula de Teatre de Martorell oferta un curs intensiu per a infants i joves durant l’estiu. S’oferta quatre modalitats de tallers adreçat a alumnes d’entre 5 i 12 anys. El curs pretén fer gaudir als participants aprenent els principis bàsics de l’art de la interpretació d’una manera lúdica i divertida.

Quatre tallers diferents per edats
Del 25 de juny al 13 de juliol s’ofereix el taller de teatre per infants de 5 a 8 anys. Durant tres setmanes treballaran un conte clàssic, faran expressió corporal i construiran titelles a partir de material reciclat. Mentrestant, del 2 al 13 de juliol, s’ofereix un taller de teatre per aprendre a improvisar, crear un personatge i fer de pallasso per a nens i nenes de 9 a 12 anys.

D’altra banda, del 2 al 6 de juliol, és previst un curs bàsic per a adolescents, i un curs per a adults, del 25 al 29 de juny. Els dos cursos els dirigirà la martorellenca Maria Àngels Largo.

Inscripcions fins al 20 de juny
Les inscripcions es poden fer fins el 20 de juny a l’oficina de l’Aula de Teatre, al carrer Francesc Santacana 13, els dimarts, dimecres i dijous de 17.00 a 20.00 hores. També per correu electrònic auladeteatredemartorell@gmail.com o per telèfon al 93 775 54 81.

Ajuntament Martorell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada