dilluns, 18 de juny del 2012

Teatre Tantarantana (Infantil): Temporada escolar i familiar 2012>2013


21ª Programació infantil escolar i familiar

Teatre Tantarantana

1992 – 2012, 21 temporades... de programacions adreçades a les escoles i dedicades a la cultura, l’entreteniment, l’oci, però per damunt de tot incitant al coneixement, fomentant la imaginació i els valors positius dels nostres nens i nenes -els homes i dones del futur-. Ho necessitaran en una societat que per damunt de tot sembla que comenci a donar l’esquena a tot allò que és realment important.

No renunciarem de cap manera a seguir aixecant la senyera de la cultura, aprofitant les eines que ens dóna el teatre, la música, la dansa… tot donant l’oportunitat als nois i noies de la nostra societat d’adonar-se que en aquest món hi han valors que no tenen preu, que no estan en el mercat, que no pugen i baixen en las cotitzacions perquè són eterns i que l’únic risc és haver de renunciar-hi.

Des d’aquest petit espai fem una aposta decidida a favor d’un millor futur per a tots, alumnes, professors, artistes i professionals del món de l’espectacle. I per tant, us oferim una vegada més una engrescadora programació, plena de talent, imaginació, humor, art i ganes de gaudir de la vida.
Com sempre us hi esperem.

 Equip artístic del Teatre Tantarantana

Teatre Tantarantana (Infantil): Temporada escolar i familiar 2012>2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada